luni, 21 ianuarie 2008

Viata are prioritate. Ti se poate intampla si tie.

Te-ai gandit vreodata ca o poti pati si tu ? Nu cred ... Se gandeste vreodata nea` Gigi ca ar putea sa moara intr-un accident, cand se grabeste sa ajunga la serviciu plin de nervi din cauza traficului insuportabil (si nu ma refer doar la Bucuresti) si a vietii de rahat care i-a fost data s-o traiasca ? Nu cred. Se gandeste " X fiu de bani" gata ca poate sa moara intr-un accident cand tocmai ce i-au luat tati si mami masina pe care si-o dorea, iar acum isi etaleaza sutele de cai putere pe strazi ? Tot nu cred. Iar in momentul cand "x fiu de bani gata" isi plimba puicuta pe care doar ce a agatat-o cu scumpa si iubita lui masinuta, oare se gandeste el ca s-ar putea sa moara odata cu el si copila aia nevinovata ? Puicuta e mai redusa ca el . Sunt sigura. Iar tie , " x fiu de bani gata " nu-ti cer sa te gandesti la ce lasi in urma sau pe cine mai iei pe tine (pentru ca sunt convinsa ca nu te duce capul atat de departe), iti cer doar sa ai macar acel spirit primitiv de supravietuire si sa te gandesti doar la tine, ca sa nu mori; pentru ca in urma ta ramane durere, raman prieteni care te iubeau, familia , desi tu nu gandesti pana aici.




Amintirile si pozele a tot mai multor prieteni zac pe diverse forumuri , pe bloguri si asteapta triste sa isi aduca cineva aminte de ei; noi nu avem timp, pentru ca trebuie sa-i plangem pe cei ce mor azi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ne e dor de tine frate shmeker :( !

Anonim spunea...

Nu stiu de ce dar nu prea cred ca preferi sa mergi cu autobuzu cu un baiat care nu are vreun porchet, ci un simplu abonament, dar de altfel foarte responsabil si cacaturi d-astea la care cica ar trebui sa aspirati .. cand inca va rupeti curu prin masini de lux. Nu ma refer la tine , nu te cunosc.. nu o lua personal .. dar ca idee look around u ; nu stiu cum se face ca de fiecare data cand cineva o pateste ( si prezint condoleante tuturor celor care au pierdut persoane dragi ) se creeaza o isterie generala pe tema asta.. care dureaza cam.. hmmm .. 2 zile? dupa care toate revin la forma initiala, blond + cai putere = cuplu de succes al cafenelelor ,care hai sa fim seriosi.. sunt slabe sanse sa mierleasca intr-un accident stupid ..

Ana Pink spunea...

ma bucur kidchrss ca ai citit ce scrie acolo, perfecta dreptate ai, pentru majoritatea moartea prietenilor lor nu reprezinta decat un episod de 2,3 zile - 1 saptamana..din pacate sunt prea putini ca mine, ca tine, care insa nu pot face nimic..pentru ca 2-3 oameni nu pot schimba o populatie intreaga...